Κατηγορίες
Football League

Έχεις Γκούρτσα, δε φοβάσαι!

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα και μάλιστα με ανατροπή, κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να ρισκάρει ρίχνοντας όλα τα επιθετικά του όπλα στο γήπεδο και τελικά να δικαιώνεται, γιορτάζοντας τα 100 ματς του στην Football League με νίκη.

Ένα αποτέλεσμα που σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς ισοδυναμεί με την μαθηματική παραμονή των «λιονταριών», όντας ήδη στο +14 και έχοντας και τρεις βαθμούς να παίρνουν από τον Πανθρακικό.

Το ματς αν μη τι άλλο και κυρίως έτσι όπως εξελίχθηκε προσέφερε συγκινήσεις και εν τέλει ικανοποίηση στους Σερραίους που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο και είδαν την ομάδα να επιστρέφει στις νίκες, παίρνοντας την 9η μέσα στο Δημοτικό γήπεδο και επιβεβαιώνοντας πως η ομάδα του Ευόσμου μακριά από την έδρα της μπορεί να… λαβωθεί, όπως και έγινε.

Σίγουρα καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η φάση του 76ου λεπτού όταν ο Γκότοβος έκανε χέρι πάνω στην γραμμή, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 1-1 και την μετέπειτα ανατροπή.

το φιλμ της αναμέτρησης στο serresport.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης (60′ Κανούλας), Στέβιτς (74′ Τσούτσης), Φουσού, Σιάκκας, Τσιμίκας, Γαβριηλίδης, Κάκκο (46′ Πόζογλου), Γκούρτσας

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Θεοδωρίδης (62′ Φιλίπε), Βουτσιάς (37′ λ.τ Πάλλας), Μέρντοβιτς, Γκέσιος (80′ Έππας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected