Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό με ανατροπή!

Χάρη σε ένα γκολ του Μαζιώτη στις καθυστερήσεις, η ΑΕ Καραϊσκάκης, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1, και πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο 20λεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν με αναγνωριστικό τρόπο στο γήπεδο, ψάχνοντας τα πατήματά τους, και στο 23ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση του παιχνιδιού για την ΑΕ Καραϊσκάκης, με το Βελέτη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, όμως την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην επόμενή της ευκαιρία, με τη συμπλήρωση του ημιώρου, η αρτινή ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί, με το Ζυγκερίδη, ο οποίος έδειξε με το “καλημέρα” ότι “έχει το γκολ”. Ο σέντερ φορ της ΑΕ Καραϊσκάκης υποδέχτηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, και με σουτ την έστειλε στη γωνία του Καλογεράκη, για το 0-1.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ευτύχησε να ισοφαρίσει άμεσα, σε μια πολύ άτυχη στιγμή για το Σιαράβα. Ο Αβραμίδης του γύρισε την μπάλα, ο τερματοφύλακας της ΑΕ Καραϊσκάκης δεν έκανε κοντρόλ, και η μπάλα κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα του για το 1-1. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο, λίγο έλειψε ο Απόλλωνας να κάνει την ολική ανατροπή όμως ο Κυβελίδης που βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης) : Καλογεράκης, Κυβελίδης, Χατζηδημητρίου (61′ Συμελίδης), Πετρούσης, Καπίας,Φάμπιο, Λιόνης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (80′ Βεργώνης), Δαλιανόπουλος (82′ Γεωργιάδης), Καλογέρης

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Σιαράβας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κουσίδης (55′ Κόλλινς), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (70′ Μαζιώτης), Ζυγκερίδης, Βελέτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected