Football League

Λύτρωση στο 90+1′!

Με… beazer beater του Δημήτρη Τσερκέζου, ο Κισσαμικός κατάφερε να φτάσει στο 91’ σε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 2-1! Εφτά οι κερδισμένοι βαθμοί στα τρία τελευταία παιχνίδια για την χανιώτικη ομάδα!

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, το παιχνίδι στα Περβόλια έμελλε να έχει συγκλονιστικό τέλος. Εκεί που όλα έδειχναν πως η ισοπαλία με 1-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον Κισσαμικό και την Αναγέννηση, ο Τσερκέζος μετά από πλασαριστή εκτέλεση φάουλ έστειλε στο 91’ τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στον Κισσαμικό μια σπουδαία νίκη, που τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είχε καταφέρει ν’ ανοίξει το σκορ χάρη στην κεφαλιά του Μίλιτς στο 17’ από τη σέντρα του Μάριο Μαρτίνεθ, με τους φιλοξενούμενους ν’ απαντάνε στο 39’ όταν ο Τσόπελας σέντραρε για τον Τζέκο που με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο β’ ημίχρονο, ο Κισσαμικός είχε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που έψαχνε το δεύτερο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 1ο από τα 2 λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα με “δράστη” τον Τσερκέζο, που παίρνοντας τη μπάλα στα πόδια του μετά την εκτέλεση φάουλ… εκτέλεσε τον Πρίφτη “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος (52’ Τιάγκο Σίλβα), Μαρτίνεθ, Κίκε (67’ Νικόλτσης), Μίλιτς (75’ Μάντζης), Στογιάνοφ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ζδράβος, Σμίλτος, Ντεμπελέ (38’ Τζέκος), Μπιτέλης, Κρητικός (38’ λ.τρ. Τσόπελας), Χαλκιαδάκης (77’ Ντάνκουα), Ντιατά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected