Κατηγορίες
Διάφορα

Η ομάδα που άφησε ιστορία, αγωνιζόμενη με λευκά…φανελάκια! (photo)

Το γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλή Σαπών τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την μοναδική της νίκη με εμφατικό τρόπο στην Στρύμη με 0-3 προ δυο αγωνιστικές συνιστούσε έκπληξη πρώτου μεγέθους για την ομάδα των Σαπών.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, εντύπωση όμως αποτέλεσε και η εμφάνιση της ομάδας του Ηρακλή που τόσο στο παιχνίδι με την Στρύμη όπως και στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την ήττα με 5-0 (κεντρική φωτογραφία), δεν φορούσε την κλασική γαλανόλευκη φανέλα του αλλά ένα απλό λευκό φανελάκι χωρίς καν λογότυπο ομάδας.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που βάσει ΚΑΠ (άρθρο 14) δεν επιτρέπεται, αλλά επειδή μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μάλλον οι διαιτητές έκαναν τα στραβά μάτια. Κάποιοι λένε ότι επρόκειτο για δείγμα της οικονομικής στενότητας του συλλόγου του Σαπών και δείχνει ότι μάλλον η συνεργασία με τον Ηρακλή έμεινε στα λόγια, αφού και η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης βασανίζεται από τεράστια οικονομικά θέματα που θέτουν σε αμφισβήτηση την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, όπως συμβαίνει και για το μικρό αδερφάκι του στην Ροδόπη.

δείτε τη χαρακτηριστική φωτό :