Κατηγορίες
Διάφορα

Καθηλώνουν τα δύο σημαντικά ματς της Super League στο “Draw” Cafe!

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (17.15) αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ (19.30), προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Κάθε διακοπή πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων προκαλεί συνειρμούς για χαμηλότερους ρυθμούς σε μια ομάδα, πλην των διεθνών φυσικά. Και σ’ αυτόν τον κανόνα ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί την εξαίρεση αφού αρχικά υπήρξε το θέμα με τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Πέλκα, ακολούθησαν τα φαινόμενα με τη δράση ποδοσφαιριστών της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον επίλογο έγραψε ο Αμρ Ουάρντα με την καθυστερημένη επιστροφή του από την Αίγυπτο.

Κι όλα αυτά σε μια χρονική στιγμή κι εν όψει της επικείμενης, εντός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στις 17.15 (Novasports2HD), με πολλές και σημαντικές απουσίες για τον «Δικέφαλο». Δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Πργιοβιτς και Κάμπος, με τον δεύτερο ν’ ανήκει και στην κατηγορία των τιμωρημένων ποδοσφαιριστών, όπως τέτοιοι είναι κι οι Κρέσπο, Τσίμιροτ, Πέλκας. Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Ουάρντα, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Με “όπλο” τη δυναμική παρουσία του κόσμου και με ευχάριστο “πονοκέφαλο” τις πολλές επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητά την τρίτη διαδοχική νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι.

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έχαναν ευκαιρία να κάνουν κάλεσμα στους φιλάθλους για δυναμική παρουσία στο ντέρμπι, φανερώνει πόσο πολύ επιθυμούν να δουν γεμάτες εξέδρες στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Απ’ την ΠΑΕ γίνεται λόγος για περισσότερους από 25 χιλιάδες φιλάθλους του Δικεφάλου, οι οποίοι όπως στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα, αναμένεται να ωθήσουν την ομάδα τους προς τη νίκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο πρόσφατο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση της ίδιας ενδεκάδας και στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, Κουτρουμπής και Μολέντο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Χουλτ (αριστερά) και Κουλιμπαλί (δεξιά).

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Κουρμπέλης και Ζέκα θα έχουν το ρόλο των κεντρικών χαφ, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες, ενώ στην επίθεση των Πράσινων θα αγωνιστούν οι Μπεργκ και Κλωναρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected