Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Δια στόματος Τσίπρα η υπόθεση των χρεών των ομάδων που πέφτουν “οικειοθελώς” κατηγορία!

Το περιεχόμενο της τροπολογίας που θα έρθει στη Βουλή για τα χρέη των ομάδων που έγιναν ερασιτεχνικές κι επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας. Δικαίωμα επιλογής με… πλαφόν, αν θα διατηρήσουν το παλιό ΑΦΜ…

Όπως αναφέρει το SDNA, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Πάτρα για την τελετή εγκαινίων και παράδοσης σε κυκλοφορία του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών, ο Πρωθυπουργός έκανε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δήλωση, σχετικά με τα χρέη των ομάδων που υποβιβάζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην ιστοσελίδα «thebest.gr» κι αποκάλυψε -με αφορμή τα χρέη της Παναχαϊκής- το τι θα αναφέρει η τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή.

«Μια ομάδα που ήταν ΠΑΕ, έγινε Ερασιτεχνική λόγω υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική και ξαναγίνεται ΠΑΕ (ανεβαίνοντας εκ νέου στην Β΄Εθνική) θα έχει το περιθώριο να επιλέξει αν θα διατηρήσει το παλιό ΑΦΜ (και άρα θα την ακολουθούν τα παλιά χρέη) ή θα ανοίξει νέο ΑΦΜ οπότε δεν θα την ακολουθούν τα παλιά χρέη τα οποία θα συνεχίσουν να βαραίνουν την παλιά ΠΑΕ. Αυτό θα μπορεί να συμβεί έως δύο φορές…», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected