Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! (vid)

Με μια εμφάνιση από τα παλιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Τσέλσι στο “Ολντ Τράφορντ” και παρέμεινε σε τροχιά τέταρτης θέσης.

Ο Μάρκους Ράσφορντ άνοιξε το σκορ για τους “κόκκινους διαβόλους” στο 7′, για να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων ο Άντερ Ερέρα στο 49′ για τους γηπεδούχους. Αρκετά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις για τους Λονδρέζου, σε ένα ματς, που οι “μπλε” είχαν την κατοχή της μπάλας με 54%, όμως οι “κόκκινοι” ήταν ουσιαστικότεροι στην τελική προσπάθεια.

Έξι τελικές για τους γηπεδούχους, με τρεις στην εστία, πέντε για τους φιλοξενούμενους, χωρίς κάποια από αυτή να πάει προς την εστία του Νταβίντ Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 60 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την τέταρτη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ένα ματς περισσότερο. Στους 75 βαθμούς έμεινε η Τσέλσι, η οποία είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη Τότεναμ να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ρόχο, Νταρμιάν, Μπέιλι, Βαλένσια, Ερέρα, Φελαϊνί, Πογκμπά, Γιάνγκ (90′ Φοσού Μενσά), Ράσφορντ (83′ Ιμπραΐμοβιτς), Λίντγκαρντ (60′ Κάρικ).

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Ζουμά (83′ Λόφτους Τσικ), Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες (54′ Φάμπρεγας), Καντέ, Μάτιτς (Γουίλιαν 66′), Αθπιλικουέτα, Πέδρο, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected