Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένας ακόμη ημιτελικός για την αρμάδα του Τσόλο Σιμεόνε!

Το όνομα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ισπανοί με τη νίκη στην έδρα τους και την ισοπαλία (1-1) στην Αγγλία πέταξαν εκτός συνέχειας τη Λέστερ και συνεχίζουν για ακόμα μία φορά στους “4” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, το σύνολο του Σιμεόνε είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά και φρόντισε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση με την κεφαλιά του Σαούλ. Το 0-1 στο 26′ σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έδινε καθαρό προβάδισμα στους Μαδριλένους.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν τα ηνία και πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα στο 61′ ο Βάρντι με σουτ μετουσίωσε την υπεροχή της Λέστερ σε γκολ και έγραψε το τελικό 1-1, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η Λέστερ μπορεί να διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση. Η πρώτη εντός έδρας ισοπαλίας της πρωταθλήτριας Αγγλίας έφερε και τον αποκλεισμό, ωστόσο συνεχίστηκε η…παράδοση που θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης να μην χάνει, όταν σκοράρει ο Σαούλ

Συνθέσεις

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν (84′ Αμάρτεϊ), Μπεναλουάν (46′ Τσίλγουελ), Φουχς, Ντίντι, Ντρίνκγουότερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46′ Ουγιόα), Βάρντι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν (56′ Λούκας Ερνάντεθ), Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (74′ Κορέα), Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (69′ Τόρες), Γκριεζμάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected