Κατηγορίες
Basket

Εκπληκτικό βίντεο : “Στο τέλος όλοι θα ξέρετε το όνομα μου!”

Η Nike ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Στο τέλος όλοι θα ξέρουν το όνομά μου», προειδοποιεί ο Έλληνας σούπερ σταρ!

Ένα διαφημιστικό κλιπ διάρκειας ενός λεπτού της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού σε αυτό πρωταγωνιστεί ο πιθανότατα πιο βελτιωμένος παίκτης του φετινού NBA, ο «Greek Freak». Μέσω αυτής της διαφήμισης με τον Γιάννη η Nike συνεχίζει μια νέα σειρά βίντεο που «τρέχει» με τίτλο «Come Out Of Nowhere», δηλαδή «Βγες από το… πουθενά». Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο της συγκεκριμένης σειράς, καθώς το πρώτο περιστρεφόταν γύρω από τον Ντέβιν Μπούκερ των Φοίνιξ Σανς.

Σύμφωνα με το SDNA, στη σειρά αυτή θα προβάλλονται βίντεο γυρισμένα σε μορφή ντοκιμαντέρ, μέσω των οποίων θα περιγράφεται η διαδρομή κάθε αθλητή προς τον «μαγικό κόσμο», αλλά και το πώς αυτοί οι άνθρωποι έγιναν αστέρες σε χρόνο dt.

«Οι γονείς μου τα έφεραν δύσκολα πέρα, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι. Είμαι ο άνθρωπος που δούλεψε σκληρά για όλα όσα πέτυχε. Στο τέλος όλοι θα ξέρουν το όνομά μου», λέει ο «Giannis» στο απολαυστικό βίντεο και… προειδοποιεί για όσα θα ακολουθήσουν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected