Κατηγορίες
Διάφορα

Μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Φουλ δράση τόσο στη Super League (κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 19.00) όσο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (με αποκορύφωμα το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα που ξεκινά στις 21.45) σας προσφέρει απόψε το βράδυ το “Barok” Coffee Bar, στο κέντρο της Βέροιας!

Tο σημερινό παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά, είναι ματς πρωτιάς. Βέβαια, πρωτιά από πρωτιά διαφέρει, αλλά για μια ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό και που είναι το φαβορί για την αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε όσο μπορούσε για την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα, είναι κάτι το σημαντικό.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να περιμένουν την απόφαση για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του Ολυμπιακού και αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας. Με μια από τις ποινές που μπορεί να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι» να είναι η αφαίρεση έξι βαθμών, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το 2Χ2 στα παιχνίδια με Πλατανιά και Κέρκυρα έτσι ώστε, αν αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, να τον πιάσει στην πρώτη θέση (εφόσον και ο Ολυμπιακός κάνει το 2Χ2) και να τον αφήσει στη δεύτερη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected