Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Η άποψη του SportsUp για την πρόταση μομφής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

Αρκετά ήταν τα μηνύματα που λάβαμε από φίλους αναγνώστες, οι οποίοι διερωτώνται για ποιο λόγο το SportsUp δεν πήρε ή δεν παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών σχετικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων για τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Αριστείδη Ματσούκα.

Καταρχάς, είναι πολύ τιμητικό για τους συνεργάτες του SportsUp που οι αναγνώστες και φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας (και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια) αναμένουν την τοποθέτηση της ιστοσελίδας, για ότι συμβαίνει στον πολύπαθο νομό αλλά και γενικότερα για το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή.

Εξυπακούεται πως όλα μας αγγίζουν, όλα μας επηρεάζουν και σαφώς μας προβληματίζουν καθώς η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πως το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά μόνο αν φορείς, ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές γίνουν μια οικογένεια.

Διαβάσαμε πρόσφατα ένα άρθρο του αξιότιμου συναδέλφου κ. Καμπούρη στην εφημερίδα “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” με τίτλο “Αντιπολίτευση από τη συμπολίτευση”, εννοώντας προφανώς πως η πρόταση μομφής προέρχεται από τα….σπλάχνα της νέας διοίκησης. Ο εν λόγω συνάδελφος απορεί και εκφράζει την άποψη του για τα τελευταία γεγονότα, με την οποία είναι αλήθεια πως εγώ προσωπικά συμφωνώ σε αρκετά, όμως αλήθεια…

Αν ρωτήσουμε 100 φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου “Θέλετε να περάσει ή να απορριφθεί η πρόταση μομφής ή επιθυμείτε να θεσμοθετηθούν τα play off, τα play out και να γίνει αναδιάρθρωση κατηγοριών” τι πιστεύετε πως θα απαντούσαν…;

Η’ μάλλον να τους βάζαμε στο δίλημμα : “Επιθυμείτε να παραμείνουν τα ίδια ή να τοποθετηθούν άλλα πρόσωπα στη διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας ή επιθυμείτε να αλλάξει το καθεστώς των ηλικιών στα παιχνίδια των κατηγοριών και να θεσμοθετηθεί πρωτάθλημα Ακαδημιών;”, ποια θα ήταν η απάντηση;

Επομένως, γεγονότα όπως αυτό, αλλά και όσα έχουν προκύψει φέτος με τη βία στα γήπεδα, τις (πάμπολλες σχετικά με άλλα χρόνια) ανακοινώσεις, την αγωνιστική αδιαφορία ομάδων και παικτών που τείνει να γίνει θεσμός αλλά και την απύθμενη φιλολογία γύρω από τα “στημένα” και τα “κανονισμένα””, πηγαίνουν το αγαπημένο σπορ πολλά βήματα πίσω και επομένως μας…ξενερώνει και μόνο που το αναφέρουμε!

Όσοι μας παρακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια και διαβάζετε τα άρθρα μας, θα έχετε παρατηρήσει πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουμε πάρει το μέρος κάποιας παράταξης, κάποιου φορέα ή κάποιας ομάδας ή συλλόγου.

Έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, την οποία τηρούμε ακατάπαυστα και αδιάλειπτα.

Αυτή τη φιλοσοφία θα την έχουμε σημαία μέχρι τέλους, χάνοντας βεβαίως τα “clicks”, τους αναγνώστες αλλά και την ίντριγκα, που – δυστυχώς- ο κόσμος αρέσκεται να διαβάζει και να παρακολουθεί.

Το μότο μας είναι “σταθεροί στις δικές μας αξίες και όχι των άλλων” και αυτό θα συνεχίσουμε να τηρούμε, είτε αρέσει είτε όχι. Στο χωριό μου λένε : “πήρες τον στραβό το δρόμο, μη γυρίσεις πίσω να βρεις τον ίσιο και εκείνος πλέον στραβός θα είναι”.

Συνεχίζουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου σε αυτό το μονοπάτι λοιπόν, με αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να μπαίνουμε σε άλλες ράγες που κανείς δεν ξέρει που θα μας οδηγήσουν…

Με εκτίμηση,

Αργύρης Τσιγγενόπουλος

Αρχισυντάκτης www.sportsup.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected