Κατηγορίες
Basket

Αντέδρασαν οι παίκτες για την επιστροφή με το πούλμαν!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να γυρίσει όλη αποστολή με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από νωρίς σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε η αποστολή του Παναθηναϊκού μετά την «σκούπα» από την Φενέρμπαχτσε στα playoffs της Ευρωλίγκας να γυρίσει με το πούλμαν στην Αθήνα, όμως αυτή η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις από τους ξένους παίκτες της ομάδας!

Σύμφωνα με το basketblog.gr, οι Αμερικάνοι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν στην εντολή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και δεν δέχθηκαν να επιστρέψουν με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά θέλησαν να γυρίσουν με το αεροπλάνο στην Ελλάδα. Η πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών και το τεχνικό επιτελείο, μαζί με τους, Ρίβερς, Φελντέιν και Γκιστ δέχθηκαν αμέσως να γυρίσουν με το πούλμαν και η αποστολή έχει ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι (12-13 ωρών το λιγότερο) της επιστροφής. Οι Αντώνης Φώτσης, Κένι Γκάμπριελ, Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίγνκλετον αποφάσισαν να φύγουν το απόγευμα αεροπορικώς από την Πόλη και δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή. Ενώ ο Ντεμέτρις Νίκολς θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για την ομάδα, καθώς θα φύγει απευθείας για την Αμερική, ενώ μπορεί να λάβει μέρος μόνο στην Ευρωλίγκα και μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League.

SDNA : “Μέχρι και διακοπή συμβολαίου στους τέσσερις!”

Οι τέσσερις παίκτες (Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ, Φώτσης) που δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής βρίσκονται σε δυσχερή θέση και, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected