Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Ορίστηκε η ημερομηνία κλήρωσης του 3ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια!

Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το φετινό τουρνουά, τρίτο κατά σειρά στην Ημαθία, ανάγκασε τους διοργανωτές ένα μήνα πριν την έναρξη, να ορίσουν ημερομηνία και χώρο της κλήρωσης!

Η ζήτηση αλλά και τα πολλά μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά στο www.sportsup.gr (χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης) άλλαξε τη φιλοσοφία των διοργανωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να μην ανακοινώσουν φέτος τις ομάδες που θα συμμετέχουν, παρά μόνο τη διαδικασία εγγραφών.

Αυτό προκύπτει από το μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο θα διεξαχθεί και το φετινό τουρνουά, καθώς δεν δύναται να δεσμευτεί δημόσιος χώρος παραπάνω από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν ξεπεραστεί το περσινό όριο των 36 ομάδων, θα υπάρξει πρόβλημα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, ωστόσο αν αποφασιστεί μια μικρή παράταση στον χρόνο διεξαγωγής, αυτό θα γίνει άμεσα γνωστό και ίσως προκύψουν και κάποιες επιπλέον συμμετοχές.

Η κλήρωση της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο “Μακεδονία”, που βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Κοντογεωργάκη 50.

Το σύστημα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα από τους διοργανωτές, όταν και θα κλείσει το τυπικό σκέλος εγγραφών των ομάδων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προκήρυξη του 3ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected