Κατηγορίες
Football League

Οι δηλώσεις του Ημαθιώτη Βασίλη Φασίδη για την προσπάθεια παραμονής του Αιγινιακού

Ο Βασίλης Φασίδης μίλησε για το βατό πρόγραμμα του Αιγινιακού και την πίστη για παραμονή.

Ο Ημαθιώτης επιθετικός του Αιγινιακού, Βασίλης Φασίδης, τοποθετήθηκε στην εφημερίδα «Arena Press» για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του και το +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο νεαρός φορ ανέφερε:

«Μας ικανοποιεί το σημαντικό τρίποντο και σε δεύτερο βαθμό η εμφάνιση και το σκορ. Μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά, ήμασταν ανώτεροι.

Μας περιμένει ακόμα ένα ματς-κλειδί με την Καλλιθέα εκτός, έναν βασικό ανταγωνιστή μας. Είναι κομβικό, διπλής αξίας. Θέλουμε καταρχήν το “διπλό” για να διευρύνουμε το +4, άλλωστε ίδια απόσταση έχουμε και από την Ελευσίνα, που επίσης… κυνηγά.

Στη χειρότερη, θα είναι σημαντικό να μην χάσουμε. Η διαφορά μας από την Καλλιθέα έγκειται σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Πλέον, όλα είναι στα μέτρα μας, είμαστε σε θέση ισχύος. Πήραμε αβαντάζ και δεν θέλουμε να χάσουμε τη… φόρα μας, αλλά να σωθούμε όσο γίνεται πιο άνετα και νωρίς. Προσωπικά, δεν φοβήθηκα ούτε όταν φτάσαμε στο -7. Οι 4 πόντοι είναι διαφορά, άλλα όχι μεγάλης ασφάλειας.

Με εξαίρεση το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου θέλουμε να πάμε εξασφαλισμένοι μαθηματικά, έχουμε αρκετά παιχνίδια εντός, με αντιπάλους παρόμοιας δυναμικότητας, όπως Παναιγιάλειο, Αγροτικό Αστέρα και Αχαρναϊκό.

Μπορούμε την επιθυμητή συγκομιδή, όπως και στην έξοδο στις Σέρρες. Ένα πρόγραμμα θεωρητικά καλό. Ατού μας φέτος είναι η φιλοδοξία, ένα ρόστερ νεανικό, που παλεύει, τρέχει, έχει μαχητικό πνεύμα. Είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν τα παρατάμε, άσχετα από το αποτέλεσμα και θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected