Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Για μια ακόμη νίκη!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει νέο σερί εντός έδρας ματς στην 28η αγωνιστική, με τον Τσικλητήρα Πύλου, και θέλει μια ακόμα νίκη για να προωθηθεί και περισσότερο βαθμολογικά. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι έχει έπειτα ρεπό την προτελευταία αγωνιστική, και ξανά εντός έδρας ματς (με Θήβα) την τελευταία.

Δηλαδή δυο παιχνίδια, στα οποία στόχος είναι ισάριθμες νίκες, ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία και να “σφραγίσει” με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ο τεχνικός Λάζαρος Σέμος, συνεχάρη τους παίκτες του για την προηγούμενη νίκη επί του Παναρκαδικού:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι τα βαθμολογικά κίνητρα δεν υπήρξαν, βρήκαν μέσα τους άλλα κίνητρα. Υπάρχουν τόσα κίνητρα στο ποδόσφαιρο που πρέπει να τα βρίσκουμε. Έχουμε υποχρέωση πρώτα για τους εαυτούς μας μέσα στο γήπεδο, γιατί εκπροσωπούμε μια ομάδα. Οπότε …απαγορεύεται να μην είμαστε αυτοί που πρέπει, άσχετα με τα βαθμολογικά κίνητρα. Θα προσπαθήσουμε και στα εναπομείναντα παιχνίδια να παίξουμε ανάλογο ποδόσφαιρο γιατί έχουμε πρώτα απ’ όλα υποχρέωση στους εαυτούς μας. Και στη συνέχεια πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Να αναφερθεί μάλιστα ότι η διοίκηση της ομάδας κι ο πρόεδρος Κώστας Νικολόπουλος, επιθυμούν να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας κι ενόψει της νέας σεζόν, και για το σκοπό αυτό σχεδιάζουν να έχουν σύντομα μια αρχική συζήτηση με τον Λάζαρο Σέμο, ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected