Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα κερδίσει την άνοδο στη Γ Εθνική;

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου εκεί που θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά το αν θα έχουμε play-off ή όχι.

Το αν θα γίνουν ή όχι οι αγώνες διαβάθμισης θα καθοριστεί από δυο παιχνίδια αυτό του Αχιλλέα Φαρσάλων στον Τύρναβο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και από το Δόξα Βλαχογιαννίου – Δωτιέας Αγιάς.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, η βαθμολογική διαφορά των δυο φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΛ είναι αυτή τη στιγμή στους 11 βαθμούς (74-63) και για να γίνουν αγώνες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 βαθμοί. Κάτι που σημαίνει ότι αν επικρατήσουν και οι δυο των αδιάφορων αντιπάλων τους θα γίνουν οι αγώνες, ενώ αν η Αγιά επικρατήσει θα γίνουν ότι και αν κάνει η ομάδα του Τάκη Παραφέστα. Αντίστοιχα αγώνες δεν θα γίνουν αν τα Φάρσαλα κερδίσουν και ο Δωτιέας σκοντάψει.

Κατά τα άλλα αν γίνουν οι αγώνες θα συμμετάσχουν και οι Δήμητρα Γιάννουλης, Οικονόμος Τσαριτσάνης που παίζουν μεταξύ τους στην έδρα της ομάδας της Ελασσόνας. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί ποια ομάδα θα είναι τρίτη και ποια τέταρτη αν γίνουν οι αγώνες με την Γιάννουλη αυτή τη στιγμή να είναι στο +1 (51-50) από την ομάδα του Κώστα Κατσάρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected