Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κάτι κινείται για το γήπεδο!

Συμφωνία Δήμου Θέρμης και εργολάβου προκειμένου να τρέξουν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την επανέναρξη των έργων στο γήπεδο της Καρδίας.

Θετικές ειδήσεις έβγαλε η χθεσινοβραδινή (04/05) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης όσον αφορά το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον ΑΟ Καρδίας.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσε και ο εργολάβος κ. Βαλοδήμος και υπήρξε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Δήμου (το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης και ο κοινοτάρχης Καρδίας, Ιωακείμ Τρικαλιάρης) στην επανεκκίνηση των έργων, αφού προηγουμένως ξεπεραστούν ορισμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, ο εργολάβος έθεσε ως προϋπόθεση να πληρωθεί το ποσό που του έχει επιδικαστεί από την ένσταση που κέρδισε προκειμένου να εκκινήσουν εκ νέου τα έργα.

Ταυτόχρονα υπήρξε συμφωνία με τον Δήμο πως όποια διαφωνία προκύψει στην πορεία θα διευθετηθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν τέθηκε επί τάπητος, ωστόσο, εκτιμάται πως υπάρχει ο χρόνος προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο ως την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος. Στον ΑΟ Καρδίας, πάντως, αισιοδοξούν και βλέπουν πολύ θετικά τις χθεσινές (04/05) εξελίξεις.

«Μετά από πολύ καιρό είχαμε μια θετική εξέλιξη ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα. Μετά το πέρας του Πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το γηπεδικό, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομάδα μας προκειμένου να συμμετάσχουμε στο επόμενο Πρωτάθλημα. Βλέπουμε με χαμόγελα τη χθεσινή εξέλιξη και αναμένουμε σύντομα τα έργα», δήλωσε στο metrosport.gr ο πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας, Κώστας Κατσαρός.

Να σημειωθεί πως το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσε από πλευράς ΑΟ Καρδίας και ο σύμβουλος κ. Μπακιρτζής, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected