Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Γ Εθνική τους καλωσορίζει! (photos)

Και με τη βούλα η Παλαιόχωρα είναι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Χανίων για την αγωνιστική σεζόν 2016-17!

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη επικράτησε με σκορ 2-0 του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά στο τελευταίο ματς για τον όμιλο τίτλου, σφραγίζοντας έτσι την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ιστορικές στιγμές για την ομάδα της Παλαιόχωρας, η οποία βάζοντας φέτος πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου, κατάφερε να τον κερδίσει κι έτσι από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική ανοίγοντας τα φτερά της για κάτι εντελώς καινούργιο! Το γήπεδο στη Μοναχή Ελιά γέμισε ασφυκτικά από τον κόσμο που ήρθε από την Παλαιόχωρα και με τα γκολ των Ζαχαράκη στο α’ ημίχρονο και Μποτωνάκη προς το τέλος του ματς έφτασε στη νίκη που χρειαζόταν με σκορ 2-0 επί του Κρ. Αστέρα, ολοκληρώνοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν!

Με το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Παλαιόχωρας πανηγύρισαν έξαλλα το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων προέβησαν και στα συνηθισμένα… όλε με τον κόσμο. Στη συνέχεια, όλοι, έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου, γιορτάζοντας αυτή την επιτυχία, για να… κορυφωθούν τα πανηγύρια με την είσοδο στο γήπεδο του πρωτομάστορα της επιτυχίας και προέδρου της Παλαιόχωρας, Σήφη Δελάκη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους παίκτες, σηκώνοντας τον ψηλά στον αέρα!

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected