Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” παραμονής!

Με γκολ του Τσικουδάκη στο 80′ η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έκανε την ολική ανατροπή στο Ατσαλένιο, επικρατώντας του ΠΟΑ με 1-2 και διατήρησε τις ελπίδες παραμονής, μολονότι τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τη χανιώτικη ομάδα καθώς τα πράγματα δεν εξαρτώνται άμεσα από αυτή.

Οι Ατσαλενιώτες προηγήθηκαν με τον Αμπντουραχμάνι, με την ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη να γυρίζει υπέρ της το παιχνίδι και να παίρνει τη νίκη.

Οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας κίνητρο για τη νίκη, κάτι που έλλειπε από τον ΠΟΑ και ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 4’ όταν ο Αρσένιεβιτς σούταρε από τα αριστερά, όμως ο Γιαγκιόζης απόκρουσε εντυπωσιακά. Στο 16’ ο Περδικάκης σούταρε από τα δεξιά μέσα από την περιοχή, με τον Γιαγκιόζη να λέει και πάλι «όχι».

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης(46’ Ντραγκόντι), Χατζηανδρέου(78’ Ξυλούρης), Γιαννόπουλος, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Ντεντάκης(60’ Τσικουδάκης), Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Περδικάκης(35’ Βεστάκης), Σουμπασάκης, Τσίτας(86′ Σταθινάκης), Κυτράκης, Αρσενίεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected