Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγκαλιά με το σεντόνι! (vid)

Με τον Κουτίνιο να μοιράζει (μια ασίστ) και να εκτελεί (δυο γκολ) η Λίβερπουλ πέρασε με το εμφατικό 4-0 από το Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ αγκαλιάζοντας την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Όπως αναφέρει η novasports, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έφθασε στο 70% κατοχή της μπάλα, επιχείρησε 26 σουτ και γενικά κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην αναιμική Γουέστ Χαμ. Ο Κουτίνιο άρχισε τα μαγικά του στο 35′ βγάζοντας μια απίστευτη πάσα στον Στάριτζ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Αντριάν, τον πέρασε και πέτυχε το 0-1.

Ο Βραζιλιάνος άσος σημείωσε το 0-2 στο με συνεχόμενα σπασίματα μέσης, προσποιήσεις και σουτ έξω από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-3 με δεξί σουτ εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική κίνηση και πάσα του Βαϊνάλντουμ στην κόντρα. Ο τελευταίος… έφτιαξε και το τέταρτο γκολ στο 76′ πασάροντας στον Οριγκί που δεν αστόχησε. Η παρέα του Κλοπ φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική στο “Άνφιλντ” την υποβιβασμένη Μίντλεσμπρο και με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της νέας περιόδου.

https://www.youtube.com/watch?v=fEmo-oPzoXg

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected