Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Μεγάλες εμπειρίες και εξαιρετικές εντυπώσεις για την Ακαδημία Βέροιας στο τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινα! (photos)

Με μεγάλη χαρά επέστρεψε από την εκδρομή στη Φλώρινα η Ακαδημία Βέροιας, όπου φιλοξενήθηκε στο τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινας και αγωνίστηκε με ομάδες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Ήταν για όλους μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού τα παιδιά απόλαυσαν τόσο τα παιχνίδια, την όμορφη ημέρα, αλλά και τη βόλτα στο Νυμφαίο.

Η διοίκηση της Ακαδημίας ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΣ Φλώρινας και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ. Βασιλείου Νικόλαο για την άψογη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία. Ευχαριστεί επίσης τους αρχηγούς της αποστολής, κ. Πρωτογέρη Ηλία και Σίμπο Σάκη για την ακούραστη προετοιμασία, τους συνοδούς προπονητές κ.κ. Συμπεθέρη Δημήτρη, Τσαλουχίδη Θάνο, Ακριτίδη Γιώργο και Τσαμήτρο Αποστόλη για τη θετική ανταπόκρισή τους.

Τους γονείς που για μία ακόμη φορά εμπιστεύτηκαν τους ανθρώπους της Ακαδημίας, αφού ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά, κάτι που φάνηκε από τη δυναμική παρουσία όλων των τμημάτων.

Πολλοί μάλιστα μας ακολούθησαν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και πέρασαν ποιοτικό χρόνο και αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά.

Τέλος, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ τους αθλητές που με το χαμόγελό τους ανταποδίδουν κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιθύνοντες ώστε να πετύχουν για αυτούς το καλύτερο…

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected