Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθισμένη στις κούπες! (vid)

Με τον σπουδαίο Μέσι να είναι και πάλι εκεί, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε εύκολα την (προσωρινή) ισοφάριση της Αλαβές, κατακτώντας εν τέλει το Κύπελλο Ισπανίας με 3-1 στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Ήταν ο δικός του τελικός. Μπήκε φουριόζος, για να σηκώσει έστω αυτή την κούπα που του είχε απομείνει για να παίξει. Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα άφηνε άλλον να την αγγίξει. Και έτσι έκανε ματσάρα. Έβαλε γκολάρα, έδωσε ασίστ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 3-1 επί της Αλαβές, στην τρίτη διαδοχική κατάκτηση του Κυπέλλου και στην 29η της ιστορίας της. Ο ίδιος όμως φρόντισε παράλληλα να κλείσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα (37), Champions League (11) και Κόπα ντελ Ρέι (5)

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Σίλεσεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Μασεράνο (11′ Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (83′ Αλέις Βιδάλ), Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Αλκάθερ

Αλαβές (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Πατσέκο, Ελι, Βιγκαράι, Φεδάλ, Τεό (79′ Ρομέρο), Φεμενία, Γιορέντε, Μανού Γκαρθία, Εντγκαρ (59′ Καμαράσα), Ιμπάι Γκόμεθ (60′ Σομπρίνο), Ντεϊβέρσον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected