Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Δραματικό το παιχνίδι στο Κλειστό του Προμηθέα! (2/6)

Τυχεροί όσοι παρευρέθηκαν στο Κλειστό του Προμηθέα την Παρασκευή 2/6, καθώς απόλαυσαν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς που βρήκε τελικούς νικητές τις Μορφές με σκορ 58-50.

Η…αρμάδα του Κώστα Σκουμπόπουλου χρειάστηκε το δεύτερο δεκάλεπτο ηια να πάρει μια διαφορά την οποία κράτησε με νύχια και δόντια μέχρι τέλους. Ο Γιάννης Τζιουμάκης πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και πήρε τους συμπαίκτες του από το χέρι, μαζί με έναν καταπληκτικό Αντώνη Τούφα, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ασταμάτητος. Ο “γίγαντας” Νίκος Παπαστεργίου σκέπασε τα καλάθια και ο Ιωαννίδης… ευλόγησε με πόντους το αντίπαλο καλάθι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Gurus πάλεψαν το παιχνίδι έχοντας στο ρόστερ έναν ασταμάτητο Βασίλη Τζιούρτζια που σκόραρε από όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο Μπιζέτας έτρεχε πάνω κάτω, ο Σπύρος Αλεξίου ήταν κέρβερος στην άμυνα και ο αρχηγός Γιώργιος Κυβεντίδης σκόραρε κατά ριπάς, χωρίς όμως να καταφέρουν να αλλάξουν την μοίρα της ομάδας.

Μορφές : Καραμίχος 8(2), Τούφας 15, Ιωαννίδης 8, Τζιουμάκης 13, Τριγώνης 5(1), Σκουμπόπουλος 5, Χατζηκυριακίδης 2, Παπαστεργίου 2.

Basket Gurus: Τούσας 3(1), Αλεξίου 1, Πολυμένης 2, Φουτσιτζής 6, Χασιώτης, Μπιζέτας 11, Χωματάς 1, Θεοδωρόπουλος, Τζούρτζιας 17(2), Κυβεντόδης 9(1).

Το πρόγραμμα της Τρίτης (6/6) :

19.45  Texas Losers – Φούφουτος

21.30  Slow Pistons – Άτλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected