Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ώρα του απολογισμού και των πρώτων πλάνων για τη νέα σεζόν

Για το προσεχές Σάββατο 10/6 ορίστηκε Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟ Βάρδας, με κύριο θέμα βέβαια την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

“ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00μμ.

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

3. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ…”

Μετά λοιπόν την άκρως πετυχημένη σεζόν όπου η 3η θέση που τερμάτισε ο ΠΑΟΒ στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (για τον 3ο Όμιλο), είναι η καλύτερη κι η υψηλότερη από ποτέ, το σωματείο στρέφει πλέον το βλέμμα του στην “επόμενη μέρα”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iliaoikonomia.gr, ήδη συντελούνται “ζυμώσεις” και γίνονται κινήσεις με πρώτο μέλημα την πλαισίωση του υπάρχοντος Δ.Σ. με κάποια νέα πρόσωπα αλλά και την εξεύρεση των απαραίτητων οικονομικών πόρων!

Άλλωστε, η νέα σεζόν θα είναι πιο δύσκολη εν συγκρίσει με τη φετινή αφού θα υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες. Και πιο συγκεκριμένα, σχεδόν οι μισές από όσες τελικά θα είναι στον όμιλο!

Έτσι, οι «πράσινοι» ψάχνουν συμμάχους στο διοικητικό και κυρίως στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και ο ΠΑΟΒ να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο των τελευταίων ετών.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, έγινε υπέρβαση από κάποιους παράγοντες του συλλόγου στον οικονομικό τομέα, και αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο εν μέσω κρίσης. Γι’ αυτό το λόγο, ο ΠΑΟΒ ψάχνει κι άλλους ανθρώπους που θα συνεισφέρουν οικονομικά, ώστε η ομάδα να πορευτεί απρόσκοπτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αν όλα κυλήσουν ομάλά και λυθούν γρήγορα τα παραπάνω σπουδαία θέματα, τότε το ίδιο γρήγορα θα ξεκινήσουν έπειτα και οι κινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Όπου, βασική επιδίωξη θα είναι η παραμονή στην ομάδα, τόσο του Βαρδαίου τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου όσο και του βασικού «κορμού» της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected