Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Από τον ΦΑΣ Νάουσα στον Αστέρα Τρίπολης!

Νέα, πολύ μεγάλη προοπτική για τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα, Βαγγέλη Ντίσιο!

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 44χρονου προπονητή, ο οποίος κατάγεται από τη Φλώρινα και θήτευσε σε ομάδες τόσο της Πέλλας όσο και της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και ο ρόλος του θα είναι βοηθός προπονητής του Στάικου Βεργέτη.

Η προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Ντίσιου άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Νάουσας.

Ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 στη Φλώρινα και πριν από την προπονητική του καριέρα, είχε αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής.

Η δήλωση του :

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεργαστώ με ένα νέο, εργατικό και ιδιαιτέρως ανερχόμενο προπονητή όπως ο Στάικος Βεργέτης. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και η δουλειά για να πετύχουμε με αυτή την ομάδα όσα της αξίζουν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected