Κατηγορίες
Basket

Μιλούν για πρωτάθλημα 12 ομάδων!

Σε πρωτάθλημα 12 ομάδων οδηγούμαστε στην BasketLeague με βάση ότι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το sportit.gr, Πανιώνιος και Φάρος Κερατσινίου ανέβηκαν στην Α1, αλλά δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να αγωνιστούν!

Από την μια ο «Ιστορικός» φαίνεται ότι ταλαιπωρείται με την εκκαθάριση που πρέπει να πραγματοποιήσει για να μπορέσει να παίξει στην BasketLeague και από την άλλη η ομάδα του Κερατσινίου προσπαθεί να συγχωνευτεί με την Δόξα Λευκάδας, καθώς οι συζητήσεις με το περιστέρι δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι και οι «αιώνιοι» δεν «καίγονται» για το αν θα είναι 12 η 14 οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, υπάρχει μια μεγάλη τάση που βλέπει με καλό μάτι την διεξαγωγή του πρωταθλήματος με λιγότερες ομάδες, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα αυξηθούν τα έσοδα των υπολοίπων ΚΑΕ από τις συμφωνίες με τους χορηγούς, ενώ και το προϊόν θα είναι πιο ανταγωνιστικό, αφού θα μεγαλώσει το ενδιαφέρον στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Οι εξελίξεις και η κρίση που διέρχεται η ελληνική κοινωνία φαίνεται ότι έχουν ωριμάσει την συνθήκη υλοποίησης ενός τέτοιου εγχειρήματος, το οποίο θα μπορεί στο άμεσο μέλλον να διαφοροποιηθεί εκ νέου (με αύξηση των ομάδων), εφόσον βελτιωθούν οι συνθήκες και υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected