Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί ο αρχηγός

Δεν θα συνεχίσει στον Άγιο Ιερόθεο ο Γιώργος Γούλας.

Η “εμβληματική μορφή” όπως τον χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της ομάδας και αρχηγός τη φετινή χρονιά, αποχωρεί από τους “κιτρινόμαυρους” μετά από 25 συμμετοχές και ένα γκολ στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ήταν ένα πρόσωπο που μπορεί να μην αγωνίστηκε για χρόνια στην ομάδα μας αλλά κατάφερε άμεσα να εγκλιματιστεί και να κερδίσει το σεβασμό της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των συμπαικτών του και του κόσμου του Άγιου Ιερόθεου.

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που ο Γιώργος Γούλας φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού τιμώντας την ιστορία της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο.

Η ευσυνειδησία του, ο επαγγελματισμός του και η ηγετικότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελούν στοιχεία που δύσκολα συναντάς σε ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Γιώργο Γούλα για τη συνεργασία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμένει για πάντα ΑΡΧΗΓΟΣ στις καρδιές μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected