Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άκρως θετικό το κλίμα για τη νέα σεζόν!

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και με βάσιμες προσδοκίες ότι όλα θα κυλήσουν γρήγορα και ικανοποιητικά σε ότι αφορά το καίριο διοικητικό κομμάτι, διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Αστέρα Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, αρχικά αναγνώστηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός για την απερχόμενη περίοδο, και οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Ενώ ακολούθως εκλέχθηκε και μια Διοικούσα επιτροπή που θα “τρέξει” τα θέματα από εδώ και πέρα. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από 15 άτομα, ενώ όπως αναφέρθηκε το προσεχές πλέον διάστημα θα συγκροτηθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αφού μέα στο διάστημα αυτό θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές που ήδη συνεχίζονται, με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης και της περιοχής για να στηρίξουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια.

Στη Γ.Σ., το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, ο δήμαρχος Αμαλιάδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, καθώς επίσης σύσσωμη η απερχόμενη διοίκηση (με επικεφαλής τον Κώστα Νικολόπουλο), ενώ παραβρέθηκαν και επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Μεταξύ αυτών κι ο ντόπιος επιφανής Θανάσης Παπαγεωργίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected