Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κι άλλες ανανεώσεις!

Τη φανέλα του Ιάλυσου θα φορέσουν για ακόμη μια χρονιά δύο έμπειροι παίκτες που ήταν παρόντες και τις προηγούμενες χρονιές παρόντες στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σπάρταλη και τον Βαγγέλη Ρεκλείτη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τους «ερυθροκίτρινους» στο νέο και δύσκολο πρωτάθλημα την ομάδα τους με τις ικανότητες τους και την εμπειρία τους.

Η ανακοίνωση :

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΚΛΕΙΤΗ.

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Σε δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ανέφεραν τα εξής:

Παναγιώτης Σπάρταλης

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήρθαμε σε συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της ομάδας με αυτό το μεγάλο δώρο»!

Βαγγέλης Ρεκλείτης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα . Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα, το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected