Κατηγορίες
MiniFootball

Πρόκριση-θρίλερ με ελληνική ψυχή!

Μεγάλο ματς για άλλο ένα β΄ ημίχρονο για την Ελληνική ομάδα minifootball και μία ανεπανάληπτη πρόκριση στην επόμενη φάση!

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πέτυχε την ανατροπή του αιώνα με το 2-1 επί της Πορτογαλίας και πανηγύρισε την πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας!

Με γκολ του Γιώτη και του Στάμου στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Ελληνική Ομάδα minifootball, σε συνδυασμό με τη χθεσινή ισοπαλία απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης Καζάκους πέρασε ηρωικά από τον όμιλο με τα μεγαθήρια και είναι με το σπαθί της στους “16”! Αντίπαλος μας τώρα η Σλοβενία, (Τετάρτη, 17:30, ζωντανά από τα κανάλια Novasports)!

Το ματς ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει εις διπλούν, αλλά ο Καραβίδας απέτυχε σε ισάριθμα τετ-α-τετ στο 3′ και στο 17′ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει πάντως να σημειωθούν και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Ζάχο στο 12′ και στο 16′ όταν έδιωξε αρχικά σε κόρνερ το βολ πλανέ του Καπέλα και όταν μπλόκαρε αντίστοιχα την κεφαλιά του Βιέιρα πάνω στη γραμμή του Ελληνικού τέρματος.

Στο 30′, μετά από εκτέλεση του Σάντσες, ο Πάουλο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους. Στο 35′, η Ελληνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Στάμο για το 1-1, με τον ίδιο παίχτη να έχει σουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ροντρίγκες. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ελληνική πίεση έφερε την ισοφάριση με τον Γιώτη και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ελληνική αντεπίθεση βρήκε τον Γιώτη να πασάρει αριστουργηματικά στον Στάμο με τον τελευταίο να σκοράρει και να δίνει έτσι την πρόκριση στην Ελληνική ομάδα, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και Ελλήνων φιλάθλων που ήταν ο επιπλέον παίκτης που έδινε φτερά στα πόδια των παικτών μας!

Πορτογαλία (Μάρτινς): Ροντρίγκες, Μπερνάρντο, Μπαράο, Φερέιρα, Σάντσες, Πάιβα, Τρανκόσο, Γκόμες, Βιέιρα, Καπέλα, Πάουλο,.

ΕΛΛΑΔΑ (Ντρένοβα): Ξανθός, Λευκαρίτης, Ταραμάς, Γκιάλης, Τζανέτος, Καραβίδας, Στάμος, Γιώτης, Μπαστάκης, Κεφάκης, Σπαντιδέας, Ζάχο.

Ντρένοβα: “Περηφάνια και μεγάλη τιμή που αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας”

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας, Αντρέας Ντρένοβα, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: “Νιώθω περηφάνια και μεγάλη τιμή που αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας. Περάσαμε από τον πιο δύσκολο όμιλο που έχει σχηματιστεί σε αυτή τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια!Συγχαρητήρια στα παιδιά και όλους τους Έλληνες που μας στήριξαν από κοντά αλλά και νοερά από την Ελλάδα με τις ευχές τους. Επόμενο παιχνίδι τώρα με την Σλοβενία που έχει στη σύνθεση της και τον γνωστό μας επιθετικό από το πέρασμα τους την Ελλάδα τον Μίρνε Σίσιτς (ΟΦΗ, Λάρισα). Σεβόμαστε τους πάντες δεν φοβόμαστε κανέναν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected