Γ Εθνική / Τοπικά

Ιστορικές στιγμές στην Καρπερή με την άνοδο στη Γ Εθνική!

Μεγάλες στιγμές ζει το χωριό Καρπερή στις Σέρρες, μιας και το καμάρι του, ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το Σιδηρόκαστρο και να πάρει το εισιτήριο για τη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στο σημερινό παιχνίδι-τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α ΕΠΣ Σερρών και μπροστά σε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Δημοτικό Γήπεδο Σιδηροκάστρου, ο Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μπάρδα στο 58ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες επηρεάστηκαν πολύ από τον ισχυρό άνεμο, ο Εθνικός όμως ήταν κυρίαρχος στο διάστημα αυτό καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του αέρα και να δημιουργήσουν κάτι καλό, αυτό όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Σίγουρα όμως γι’ αυτούς ήταν επιτυχία το ότι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο όμως μέρος και παρά την συνεχιζόμενη πίεση από πλευράς γηπεδούχων, ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε τον τρόπο να…αποδράσει και να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο μαζί με την άνοδο στη Γ Εθνική, εκεί όπου θα βρεθεί αντίπαλος και της Ελπίδας Σκουτάρεως που κέρδισε την άνοδο του μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης στο serresgoal.gr

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Σ. Καρυπίδης): Κασάπης, Τσεμεκίδης, Πετρίδης (78′ λ.τ. Σαμαράς), Καρυπίδης, Σπανίδης, Αϊβατζίδης (71′ Σιάμης), Μπίντσης, Τσιντσάρης (71′ Ιωαννίδης), Λεωνίδας, Τσεμπερίδης, Κυριακίδης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ (Γ. Παπαδόπουλος): Γαβριηλίδης, Παπανικολάου, Γκάλιος, Πολυζωίδης, Νικολίτσας, Θυμιατής, Μαυρουδής (88′ Σκούρτης), Μπάρδας, Γεράκης, Βλάχος (93′ Γκλαβίνης), Εμμανουήλ (84′ Δάλλας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected