Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες να δηλώσει συμμετοχή στη Γ Εθνική!

Ο χρόνος κυλάει αμείλικτα και καμία ένδειξη δεν υπάρχει για την ώρα ότι τελικά η ιστορική ομάδα του Πανθρακικού, που πέρυσι αποχώρησε από την Football League και έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, θα το πράξει.

Όπως αναφέρει το thrakisports, την ώρα που οι άλλες δυο ομάδες του νομού που θα εκπροσωπήσουν τη Ροδόπη στο τρίτο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα, η Δόξα Προσκυνητών και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, κάνουν τον προγραμματισμό και τις κινήσεις του, στον Πανθρακικό υπάρχει απίστευτη έως εξωφρενική νηνεμία.

Η διοίκηση που οδήγησε την ομάδα στην κήρυξη πτώχευσης δεν έχει εκ του νόμου δικαίωμα να συμμετέχει στο νέο σχήμα. Αυτοδίκαια η κληρονομιά της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει περάσει στον Ερασιτέχνη όμως και η διοίκηση του τελευταίου δείχνει να νοιάζεται περισσότερο για τις ακαδημίες παρά για την δημιουργία μιας ομάδας που θα σταθεί επάξια στη Γ’ ΕΘνική.

Πέρυσι αποδείχθηκε ότι δεν χρειάζονταν πάνω από 50.000 ευρώ ρόστερ για αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική, αφού τόσο στοίχισε στον Ορφέα Ξάνθης να σχηματίσει ένα σύνολο που πρωταγωνίστησε μέχρι τέλους και εξασφάλισε θέση στην πρώτη πεντάδα, σύμφωνα με τον Μπάμπη Χατζημεστή. Το ζήτημα είναι τι κινήσεις έχουν γίνει για να βρεθούν αυτά τα χρήματα.

Τα ερωτηματικά παραμένουν, ο χρόνος περνάει και το χειρότερο; Ακόμα και αν τώρα γίνει μια τελευταία κινητοποίηση, όπως επιχειρήθηκε από τους παλαιμάχους πριν λίγες ημέρες, ακόμα και αν τα χρήματα βρεθούν καθώς άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι το ποσό κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να βρεθούν παίκτες για να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Και κάπως έτσι, η φλόγα του Πανθρακικού σιγοσβήνει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected