Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζει ο Κοθράς στον Φίλιππο

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας Ευθύμη Κοθρά.

Η παραμονή του αρχηγού αποτελούσε αναμφισβήτητη προτεραιότητα στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν.

Τα λόγια είναι περιττά για την αξία, την προσωπικότητα και το ήθος του εν λόγω αθλητή, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας για άμεση επάνοδο στην Β Εθνική κατηγορία, κάτι το οποίο αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας Ευθύμης Κοθράς δήλωσε τα εξής :

“Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της διοίκησης της ομάδας για συνέχιση της συνεργασίας μας για ακόμα μία χρονιά. Το επίπεδο της προπόνησης, σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα και την αξιοπιστία των ανθρώπων της, αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για κάθε αθλητή. Είναι γεγονός ότι ο υποβιβασμός της ομάδας στην Γ’ Εθνική είναι κάτι που με στεναχώρησε ιδιαιτέρως. Είμαι όμως αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε η χρονιά αυτή να αποτελέσει μια μικρή παρένθεση και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στην Β Εθνική κατηγορία.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected