Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Ο μεγάλος τελικός του 3ου Τουρνουά Foot Tennis, η ζωντανή μετάδοση μέσω facebook και οι απονομές!

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του 3ου Τουρνουά Foot Tennis!

Μετά από 19 μέρες, 32 ομάδες και 189 αθλητές, το Κύπελλο αλλά και το μεγάλο δώρο των χορηγών, περιμένουν τον κάτοχο τους που θα αναδειχθεί μετά τον σημερινό τελικό στις 20.00

Αντίπαλοι οι περσινοί πρωταθλητές της διοργάνωσης στη Βέροια, το Στέκι κόντρα στο “δίδυμο” των Τριανταφυλλίδη και Δημούλτση που αγωνίζονται με το Πλυντήριο & Parking αυτοκινήτων του κ. Κρύπα. Ένα ζευγάρι που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του Foot Tennis που αγάπησαν τη νέα αυτή συνήθεια και παρακολουθούν από κοντά τις προσπάθειες των ομάδων.

Λίγο πριν και συγκεκριμένα στις 19.00, τα ποδήλατα Οικοκίνηση θα αντιμετωπίσουν το Hotel Kapsalis, δύο ομάδες με πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά, που θα διεκδικήσουνα απόψε το χάλκινο μετάλλιο.

Ωστόσο και οι τέσσερις ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει από ένα δώρο, με το μεγαλύτερο ωστόσο κίνητρο να είναι για τον μεγάλο νικητή που θα ταξιδέψει στη Λευκάδα για δύο διανυκτερεύσεις, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “Ticket4All” και της Filippidis Travel.

Να πούμε επίσης πως για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μέσω internet τον αγώνα και διαθέτουν λογαριασμό facebook, θα μπορούν να το κάνουν μέσω του link που θα ανέβουν λίγη ώρα πριν και θα αναδημοσιευτεί τόσο μέσω του SportsUp όσο και μέσω της σελίδας του Τουρνουά στο facebook.

Μεγάλος χορηγός της ζωντανής μετάδοσης είναι τα Ανταλλακτικά Φωτιάδης, που για μια ακόμη φορά στηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες στον νομό Ημαθίας!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα :

19.00  (Μικρός Τελικός) Hotel Kapsalis – Οικοκίνηση

20.00  (Μεγάλος Τελικός)  Το Στέκι – Κρύπας

21.00  Απονομές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected