Κατηγορίες
Basket

Μεταγραφή-έκπληξη για τους “πράσινους”, deal και με Όγκιστ!

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος απέκτησε τον Λούκας Λεκαβίτσιους όπως ανακοίνωσε η Ζαλγκίρις Κάουνας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter!

Όπως αναφέρει το basketblog, ο Λιθουανός αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ ως playmaker και ως shooting guard και είναι 23 χρονών. Πρόκειται για μία κίνηση που θα δώσει βάθος στο rotation του κόουτς Πασκουάλ καθώς ο Λεκαβίτσιους παίζει καλή άμυνα, ενώ είναι αξιοπρεπής σουτέρ (33,8 στην Ευρωλίγκα). Την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις είχε 8,5 πόντους, 3,5 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ.

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη για την απόφαση του: «Αυτή είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη απόφαση στην ζωή μου. Οφείλω πάρα πολλά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους οπαδούς μας. Ο Τσάβι Πασκουάλ με παρακολουθούσε χρόνια, είχαμε προσωπική επαφή, επομένως αποφάσισα να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου».

Η επίσημη ανακοίνωση:

Συμφώνησε και με Όγκαστ ο Παναθηναϊκός!

Μετά την προσθήκη του Λούκας Λεκαβίτσιους ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία και με τον Έλληνα ομογενή φόργουορντ/σέντερ Ζακ Όγκαστ ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Ουσάκ, ενώ τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με ομάδες του NBA!

Οι «πράσινοι» μετά την ενίσχυση τους στην περιφέρεια και στις θέσεις «1» και «2» με τον Λιθουανό γκαρντ, γέμισαν την ρακέτα τους με έναν εξελίξιμο παίκτη σε ηλικία 24 ετών που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες και την μεγάλη έφεση του στον τομέα των ριμπάουντ.

Φέτος ο Όγκαστ με την Ουσάκ στο Champions League είχε εξαιρετική παρουσία καθώς κατά μέσο όρο είχε 13,4 πόντους και 8,8 ριμπάουντ. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για την συμφωνία του φόργουορντ/σέντερ με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected