Κατηγορίες
Διάφορα - Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Έκλεψε 20.000 ευρώ και τα επέστρεψε λόγω…τύψεων!

Ένας Γάλλος αφού έκλεψε 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη, τελικά τα γύρισε πίσω λόγω τύψεων!

Όπως αναφέρει το skai.gr, ένας 27χρονος Γάλλος από τη Μασσαλία αποφάσισε, έπειτα από τρία και πλέον χρόνια, να επιστρέψει τα 20.000 ευρώ που είχε κλέψει από μια 70χρονη, μαζί με συνεργό του, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2013.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2013 η 70χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη του ποσού αυτού από την τράπεζα και λίγα λεπτά αργότερα έπεσε θύμα κλοπής από δύο άνδρες.

Μία ημέρα του περασμένου Μαρτίου, η γυναίκα βρήκε στην πόρτα της ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια, χωρίς κάποια κάρτα που να εξηγεί την προέλευσή τους. Λίγες ημέρες αργότερα ένας άνδρας της χτύπησε την πόρτα κρατώντας ένα άλλο μπουκέτο. Προσέφερε τα λουλούδια στην εβδομηντάχρονη και την κόρη της και μαζί έναν φάκελο που περιείχε 20.000 ευρώ.

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, η αστυνομία εντόπισε τον νεαρό άνδρα (με τη βοήθεια των περιγραφών της ηλικιωμένης) τον οποίο και συνέλαβε.

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής του 2013, επικαλούμενος «ένα νεανικό λάθος» και ομολόγησε ότι επέστρεψε τα λεφτά επειδή είχε τύψεις.

Ωστόσο ο νεαρός δεν έδωσε στις αρχές το όνομα του συνεργού του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected