Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παίκτες προς διοίκηση : «Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε. Εσείς;»

Μπορεί στην Σύρο να μην έχουν βρεθεί ακόμη οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση του ΑΟ Σύρου, ενώ και οι λιγοστοί που υπάρχουν να μη τα βρίσκουν ως τώρα μεταξύ τους, οι παίκτες όμως βγαίνουν «μπροστά» και με επιστολή τους, ζητούν την στήριξη απ όλους, προκειμένου οι κόποι της ομάδας να μην πάνε χαμένοι.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του cyclades24, που υπογράφουν οι Παναγιώτης Ραμπαβίλας, Κυριάκος Μανουδάκης, Ηλίας Κώτσης, Σαμπάν Μουράι, Δημήτρης Λούσας , Δημήτρης Βαμβακούρης και Αντώνης Μαραγκός.

“Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σύρου (ντόπιοι και μη), θέλουμε να εκφράσουμε την άποψη μας σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας, μιας και οι δικοί μας κόποι είναι αυτοί που έφεραν την ομάδα ως εδώ (στην Γ Εθνική). Από την πλευρά μας, κάναμε τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από την «μιζέρια» του τοπικού πρωταθλήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια. Δημιουργήσαμε μια ανίκητη σχεδόν ομάδα σε γρήγορο χρονικό διάστημα και από την αρχή βάλαμε τις βάσεις για να ανεβεί η ομάδα και η Σύρος στην μεγάλη κατηγορία. Με την βοήθεια της διοίκησης και των προπονητών, καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες και παράλληλα να γιορτάσουμε και την κατάκτηση του κυπέλλου, ολοκληρώνοντας την σεζόν με την κατάκτηση του ιστορικού «νταμπλ».

Φτιάξαμε μια ποδοσφαιρική «οικογένεια», δυνατά συνδεδεμένη μεταξύ των μελών της, που δύσκολα συναντάς σε ομάδες. Όταν τελείωσαν εν τελεί η αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την Γ Εθνική και το καινούργιο πρωτάθλημα.

Ξαφνικά διαπιστώνουμε ότι μόνο εμείς και 4-5 παράγοντες κάναμε αυτές τις σκέψεις. Εξαφανισμένοι όλοι οι «ΑΟΣιτες», που στα λόγια αγαπάνε αυτήν την ομάδα, αλλά εμπράκτως δυσκολεύονται να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που κάνουν τις ομάδες, ούτε τα μηδενικά στα μπάτζετ. Είναι η βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Ο καιρός για πράξεις έφτασε και ίσως να πέρασε ανεπιστρεπτί. Ίσως γιατί ο πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας έδωσε μια παράταση 5 ημερών. Γνωρίζοντας την δυσκολία των ημερών, κυρίως σε οικονομικά θέματα, ζητάμε την ενίσχυση τις διοίκησης από όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες και τον απλών φιλάθλων, οποία και αν είναι αυτή. Ήμαστε δεν ήμαστε εμείς στην ομάδα τη νέα χρονιά, δεν πρέπει να πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες όλων μας (παικτών και διοίκησης).

Τόση αγωνία και τόση θέληση για αυτό που απλά λέγεται νίκη, αλλά θέλει τόσα πολλά για να έρθει. Εμείς από την πλευρά μας νομίζουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη νίκη για την Σύρο. Δεν χωράνε σε αυτήν την οικογένεια δολοπλοκίες και ίντριγκες είς βάρος της ομάδας. Ελπίζουμε να υπάρξει λύση άμεσα για να βρεθεί επιτέλους η ποδοσφαιρική Σύρος εκεί που αξίζει. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε… εσείς;;

Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες τις εξελίξεις από τις ιστοσελίδες και θέλουμε να τονίσουμε πως σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσέυει. Θέλουμε στο πλευρό μας τους ανθρώπους της περσινής διοίκησης (Φώσκολο, Ραουζαίο, Μακρυωνίτη, Καρύγιαννη, Πετρουτσάτο, Μπαλτά, Ρούσσο, Καλούδη κ.α), όπως και τα νέα ονόματα που ακούστηκαν (Πύργος, Καρτάνου, Ζιάβρας, Κόκκαλης). Θέλουμε μαζί μας και το κόσμο της Σύρου. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!!!”

Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Κυριάκος Μανουδάκης

Ηλίας Κώτσης

Σαμπάν Μουράι

Δημήτρης Λούσας

Δημήτρης Βαμβακούρης

Αντώνης Μαραγκός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected