Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Χλωμό” το αύριο στους νεοφώτιστους!

Την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων υπέβαλε ο Χρήστος Λούβαρης μετά από τέσσερα χρόνιας παρουσίας του στον σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα ένα σούπερ καπ και ήταν από τους πιο αγαπητούς παράγοντες στον σύλλογο.

Πρόεδρος Διαγόρα : “Χωρίς εγγυήσεις, δεν προχωρούμε”

Σε καθημερινή βάση γίνονται επαφές με ενδιαφερόμενους που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά και όχι διοικητικά τον σύλλογο, ώστε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Γ Εθνική.

Στα μέσα της βδομάδας, Τετάρτη το αργότερο Πέμπτη θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και Θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού είναι υπαρκτό το σενάριο να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία, εφόσον δεν πάρει τις εγγυήσεις.

«Πιστεύουμε μια ολόκληρη Πάτρα Θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Είμαστε ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δήμου Πατρεών στην τρίτη εθνική κατηγορία. Οι ευχές όλων των ενδιαφερόμενων να μετουσιωθούν σε υποσχέσεις. Χωρίς εγγυήσεις δεν μπορούμε να προχωρήσουμε», δήλωσε στην εφημερίδα «Match» και στον Αποστόλη Νικολόπουλο ο πρόεδρος του Διαγόρα, Γιάννης Κοζιώρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected