Κατηγορίες
Super League 1

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Ντίσιου ως μέλος του τεχνικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης

Ο πρώην τεχνικός του ΦΑΣ Νάουσα, Βαγγέλης Ντίσιος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Αστέρα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Arcadia Sports:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αστέρα: “Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που ακόμα και στον Βορά έχει αρκετούς φίλους. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που εκπέμπει υγεία και αυτό είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Έχω εισπράξει αρκετή συμπάθεια από τον κόσμο και από τους ανθρώπους που γνωρίζω καθημερινά αλλά και μια μεγάλη βοήθεια και αισιοδοξία από τους φιλάθλους από τους φιλάθλους για την νέα χρονιά”.

Για το πόσο βοηθάει που στον Αστέρα ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο: “Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας παρέχουν τα πάντα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και σε όλο το stuff για να μπορέσουμε να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας. Ελπίζουμε με την δουλειά μας να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε όλη αυτή την συμπαράσταση της διοίκησης και του κόσμου για να κάνουμε τους ανθρώπους της Αρκαδίας περήφανους για την ομάδα. Από την πλευρά μας μαζί με την βοήθεια των ποδοσφαιριστών και των παροχών που μας δίνει ο σύλλογος να δείξουμε μέρος από τις ικανότητες μας. Οι παροχές του Αστέρα είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μία ομάδα και δυστυχώς δεν το συναντάμε σε άλλους συλλόγους στην Ελλάδα”.

Για τον ρόλο του και την συνεργασία του με τον Στάικο Βεργέτη: “Όλοι μαζί αποτελούμε κομμάτια που έχουμε μόνο έναν σκοπό. Το πώς θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τον προπονητή να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνάδελφοι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected