Super League 1

Βρέθηκε στην έξοδο αλλά σήμερα έδωσε το παρόν στην “πρώτη”. Πρεμιέρα και για τον Χρήστο Κουκόλη (photos)

Ο Βραζιλιάνος παρότι είχε «αποχαιρετήσει» την ομάδα, τελικά θα συνεχίσει στους «νεοφώτιστους» και έδωσε το παρών στην σημερινή πρώτη

«Πρώτη» με μία ευχάριστη έκπληξη έγινε σήμερα στην Λαμία. Οι «νεοφώτιστοι» ξεκίνησαν με πολλά όνειρα τη σεζόν που θα είναι η «παρθενική» τους στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα διευθέτησαν το ζήτημα Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος μέσω facebook είχε «αποχαιρετήσει» πρόσφατα την ομάδα, όμως τελικά υπήρξε «ανατροπή» στο θέμα του και έτσι όχι μόνο θα συνεχίσει στους «νεοφώτιστους» αλλά παράλληλα, έδωσε το παρών στην αποψινή προπόνηση.

Η οποία έγινε παρουσία περίπου 200 φίλων της Λαμίας, οι οποίοι αποθέωσαν τον Μπάμπη Τεννέ και τους ποδοσφαριστές του. Από τους περσινούς παρόντες ήταν οι  Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Πίτκας, Όμο, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Βάντερσον, ενώ άδεια είχε ο Μπλάζιτς που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα κανονικά γυμνάστηκαν οι Βουό, Πόντλογκαρ, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Φράγκος, Τσέλιος και ο Χρήστος Κουκόλης που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής στο καλοκαιρινό «πάρε-δώσε», όπως και οι νεαροί  Βορύλλας, Πουλίτσας, Πατσαρούχας και Μανιάς που προέροχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Μάλιστα στις εξέδρες βρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος ανέφερε πως το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Αυγούστου οπότε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η ομάδα δεν θα χρειαστεί να «ξεσπιτωθεί».

δείτε φωτογραφίες στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected