Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε θέση ο Γιάννης Συμεωνίδης για την παύση λειτουργίας του Διαγόρα Σεβαστής

Επιστολή με τίτλο “το δικό μου υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι με τον ΔΙΑΓΟΡΑ τελειώνει εδώ”, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Σεβαστής εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να παύσει τη λειτουργία του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου η παραπληροφόρηση και η ανακρίβεια έχει γίνει το άλλοθι των αδυνάτων…. και η καθημερινή τους ενασχόληση σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν.

Και επειδή στην ζωή μου έχω μάθει να είμαι πολύ ειλικρινής και ξεκάθαρος (χωρίς να με ενδιαφέρει το κόστος) θέλω να ενημερώσω για τα παρακάτω.

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος μου για την όποια διοικητική εμπλοκή μου με τον ΠΙΕΡΙΚΟ δεν είχα και δεν έχω την διάθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά δρώμενα οποιαδήποτε ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Αγαπώ τιμώ και σέβομαι την προσπάθεια όλων των παραγόντων, ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική κρίση απειλεί να αφανίσει πολλά σωματεία, ωστόσο θα παρακαλούσα η διάθεση μου να βοηθήσω, όταν μπορώ και αφού βέβαια μου ζητηθεί, να μην μεταφράζεται με διάθεση ανάληψης διοικητικών ευθυνών.

Είναι γνωστό σε όλοι την φίλαθλη Πιερία ότι εδώ και αρκετά χρόνια στήριξα την προσπάθεια της ομάδος του χωριού μου του ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ και με την βοήθεια του πρόεδρου κ. Κωνσταντινίδη Γαβριήλ και των όλων των μελών του ΔΣ καταφέραμε να επιτύχουμε πράγματα πέραν των φιλοδοξιών αλλά και τον δυνατοτήτων μας.

Το ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου…. θα το αποφασίσει η διοίκηση του. Το δικό μου υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι με τον ΔΙΑΓΟΡΑ τελειώνει εδώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του Νομού να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να τους διαβεβαιώσω ότι στο βαθμό που μπορώ θα βοηθήσω οποιοδήποτε σωματείο μου το ζητήσει χωρίς να προσδοκώ η’ να διεκδικώ το οτιδήποτε.

Με εκτίμηση
Γιάννης Συμεωνίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected