Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει στον ΠΑΟ

Στον ΠΑΟ Βάρδας θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Θανάσης Παλιάτσας, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του και να δηλώνει πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη.

Ο 23χρονος (14/03/1994) βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στην ομάδα και η ανανέωση αυτή δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του καθώς έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά, επαγγελματισμό και μεγάλα βήματα εξέλιξης που τον καθιστούν απαραίτητο «γρανάζι» στη μηχανή της ομάδας.

Αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΠΑΟ Βάρδας, θέλω να ευχαριστήσω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και συνεχίζουν να με πιστεύουν. Αυτή η ανανέωση δείχνει ότι η ομάδα περιμένει πράγματα από εμένα κι εγώ από την πλευρά μου πρέπει να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της.

Στόχος μου από τη νέα χρονιά είναι να έχω ακόμα πιο ενεργό ρόλο και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους τους που είναι υψηλοί, λόγω της εξαιρετικά επιτυχημένης περσινής χρονιάς.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους που ασχολούνται πιο ενεργά με την ομάδα (διοίκηση, προπονητές) για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με αυτή την ανανέωση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected