Γ Εθνική / Τοπικά

Τάσος Καψάλης : “Μόνο δέος όταν φοράς τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας”

Η μεταγραφή του Τάσου Καψάλη στον ΦΑΣ Νάουσα, μονοπωλεί από το πρωί τις ποδοσφαιρικές κουβέντες, καθώς εκτός του ότι είναι η πρώτη ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική, αφορά και έναν ποδοσφαιριστή που έκανε τη διαφορά όσο αγωνίστηκε στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας με τα χρώματα του ΓΑΣ Κοπανού.

Ο 20χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, εκεί που συνεργάστηκε με τους Νίκο Παπανώτα και Αντώνη Νατσιούρα, οι οποίοι παρακολούθησαν την πορεία του στο πρωτάθλημα της Ημαθίας και εισηγήθηκαν την απόκτηση του.

Ο ίδιος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, που ήταν αυτός που τον εντόπισε και τον ενέταξε στο δυναμικό της Βέροιας Κ17.

Πριν λίγο, παραχώρησε δηλώσεις στο SportsUp για τη νέα του ποδοσφαιρική πρόκληση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα κ. Απόστολο Μπέκα για την προσέγγιση στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω τη “βαριά” φανέλα του ΦΑΣ, εδώ που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να ευχαριστήσω επίσης τον κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη, που με επέλεξε και που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πως έχω πολύ μεγάλη ανυπομονησία να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του ΦΑΣ Νάουσα, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα του στόχους της στο νέο πρωτάθλημα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected