Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Γκεντσλερμπιλιγκί 1-0

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 την Γκεντσλερμπίλιγί στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία δείχνοντας καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. Όλο και ανεβαίνει ο Άλτμαν ενώ καλή παρουσία είχαν και οι νέοι του τριφυλλιού.

Νικηφόρο ήταν και το τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία με τους πράσινους να κερδίζουν την Γκεντσλερμπίρλιγί με 1-0 και να δείχνουν καλό πρόσωπο για 55 λεπτά. Το τριφύλλι του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ καλό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όταν είχε φάσεις, απείλησε, σκόραρε και δεν απειλήθηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όταν η αύρα των νέων ποδοσφαιριστών των πράσινων έδωσε και πάλι πνοή.

Κινητήριος μοχλός του Παναθηναϊκού και σε αυτό το φιλικό ήταν ο Άλτμαν ο οποίος έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς ενώ και πάλι το δίδυμο των Χουλτ, Λουντ ήταν αυτό από το οποίο ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του τριφυλλιού. Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης οι οποίοι στα τελευταία λεπτά ανέβασαν συνολικά και την απόδοση του τριφυλλιού.

Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Μολίνς ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Άλτμαν.

η ανάλυση του αγώνα στο sport24

Η σύνθεση του ΠΑΟ : Βλαχοδήμος (65′ Στιλ), Κουλιμπαλί (80′ Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68′ Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82′ Εμμανουηλίδης), Ρέις (61′ Δώνης), Λουντ (68′ Στάικος), Άλτμαν (68′ Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77′ Μπουζούκης), Μολίνς (61′ Πίσπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected