Κατηγορίες
Basket

Αυτή είναι η Εθνική Νέων που μπορεί το θαύμα!

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκινά την προσπάθειά της στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης, με τη φουρνιά των ’97 και ’98 να αναζητά το δεύτερο χρυσό μετάλλιο -μετά από εκείνο του Βόλου.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στον Βόλο, η φουρνιά των ’97 και των ’98 έχει μπροστά της μία ακόμη τεράστια πρόκληση. Να επαναλάβει το προ διετίας κατόρθωμά της, αυτή τη φορά με την ταμπέλα των Νέων Ανδρών να τη συνοδεύει. Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, η βάση παραμένει ίδια, με κάποιες προσθαφαιρέσεις βεβαίως.

Η πιο σημαντική απουσία που θα κληθεί να διαχειριστεί (όπως έκανε επιτυχώς, πέρσι) η “γαλανόλευκη” είναι αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος θα δώσει το “παρών” μόνο στην Εθνική Ανδρών. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος “λαβώθηκε” στο φιλικό με την Ιταλία και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Δεδομένων λοιπόν αυτών των δύο απουσιών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναπροσάρμοσε τα πλάνα του και κατέληξε στους δώδεκα (12) παίκτες που θα έχει μαζί του στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης.

Το Sport24.gr παρουσιάζει τους Νέους Άνδρες που θα διεκδικήσουν τις επόμενες οκτώ ημέρες τη διάκριση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected