Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, η επόμενη μέρα

Πολλοί είναι εκείνοι που θέτουν το ερώτημα για το ποια είναι η επόμενη μέρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας και κατ επέκταση της ανόδου στη Γ Εθνική.

Οι “πράσινοι”, μετά από μια εξαιρετική χρονιά κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο και να επιστρέψουν σε εθνική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Ωστόσο, η (δαιδαλώδης όπως αποδεικνύεται) δικαστική διαμάχη μετά την καταγγελία της ΑΕ Αλεξάνδρειας για την αναμέτρηση με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, έχει προκαλέσει μια σημαντική στασιμότητα και ο προγραμματισμός έχει πάει αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Μια απόφαση που δεν εκδόθηκε ούτε την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι άνθρωποι της ομάδας είναι πλέον αποφασισμένοι να προχωρήσουν στον σχεδιασμό ανεξαρτήτως της έκβασης στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής στην ΕΠΟ.

Και επειδή άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως η απόφαση θα είναι υπέρ τους, από σήμερα ξεκινούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές ώστε να σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα του ρόστερ σε σχέση με αυτούς που ανήκουν στην ομάδα.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ο Γιώργος Ντάμτσιος (κάτοχος διπλώματος UEFA C) θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου, ωστόσο θα πλαισιωθεί και με έναν άμεσο συνεργάτη, ο οποίος θα αποτελεί το δεξί του χέρι και παράλληλα θα κατέχει το δίπλωμα UEFA Β, που προβλέπει ο κανονισμός της ΕΠΟ για τη Γ Εθνική

Αυτός θα είναι ο Μάκης Αμπρικίδης (φωτ. αριστερά), ο οποίος αποχαιρέτησε χθες με δημόσια δήλωση του τον Αριστοτέλη Νάουσας, εκεί που διετέλεσε ως προπονητής των τμημάτων υποδομής.

Από κει και πέρα, οι Γιώργος Τασίδης και Γιώργος Πατατούκας έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα (ΑΕ Καρίτσας και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αντίστοιχα) ενώ ερωτηματικό αποτελεί τόσο η παραμονή του Δημήτρη Πετκάκη (προπονητής της Ακαδημίας του συλλόγου) όσο και του Σωτήρη Ιωακειμίδη, του οποίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές για μια κατηγορία απαιτητική όπως η Γ Εθνική.

Το σίγουρο είναι όμως πως το 80% του ρόστερ θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ενώ η διοίκηση της ομάδας είναι ήδη αποφασισμένη να προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, τέτοιες που θα κάνουν τον Μέγα Αλέξανδρο άκρως ανταγωνιστικό και να εκπροσωπήσει επάξια τον νομή Ημαθίας σε μια εθνική κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected