Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε…φόρα ο Μακεδονικός!

Μετά τους Ηλιόπουλο, Μπουλγκουρίδη, Γουμάγια, Ζαφειρίδη και Τοτορίδη, ο Μακεδονικός ενέταξε στο δυναμικό του ακόμα δύο παίκτες.

Ο λόγος για τους Κώστα Διαμαντίδη (13/03/1985, μέσος) ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Θερμαϊκό Θέρμης και Αστέριο Μουτζίκο (φωτ. 21 ετών, μέσος) που “έκλεψε” τις εντυπώσεις με την απόδοση του στον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Μακεδονικού είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την επόμενη χρονιά, τους Κώστας Διαμαντίδη και Αστέριο Μουτζίκο οι οποίοι και θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο έμπειρος μέσος Κώστας Διαμαντίδης διανύει το 31χρόνο έτος της ηλικίας του καί έχει περάσει στο παρελθόν από Θερμαϊκό Θέρμη όπου άνηκε μέχρι πρότινος, Αλμωπό Αριδαίας, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Φωστήρα, Ρόδο, Επανομή, Ηρακλή και πολλές ομάδες ακόμη.

O 19χρονος Αστέριος Μουτζίκος αποτέλεσε μία από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος, μιας και αναδείχθηκε στο τέλος ως ο πολυτιμότερος παίχτης της Α1. Ο Αστέριος μεγάλωσε στην ακαδημία του Άρη Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και επόμενος σταθμός ήταν μέχρι πέρυσι η ομάδα του Αχιλλέας Τριανδρία όπου και αποκτήθηκε.

Ο σύλλογος του Μακεδονικού καλωσορίζει τους δύο παίχτες στην ομάδας και τους εύχεται μία υγιής χρονιά και κάθε επιτυχία με την φανέλα του Μακεδονίκου.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected