Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανεώσεις σε “κίτρινους” και “πράσινους”

Στον Ορφέα Ξάνθης θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν δύο από τις ηγετικότερες μορφές της ομάδας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι εκ των αρχηγών Γιάννης και Βασίλης Καραγκιόζης έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μπάμπη Χατζημεστή.

Βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί και κάποια μεγάλη έκπληξη, δεδομένου πως και δύο τους είναι από μικροί στην ομάδα και αποτελούν δύο από τις σπουδαίες προσωπικότητες του Ορφέα Ξάνθης. Παρ’όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ακόμα και οι όποιες πιθανότητες θα μπορούσαν να υπάρξουν για την αποχώρηση του Γιάννη και του Βασίλη Καραγκιόζη, πλέον έχουν εκμηδενιστεί.

Αυτό γιατί έχουν μιλήσει με τον Μπάμπη Χατζημεστή και όπως αναμενόταν τα έχουν βρει σε όλα μαζί του. Έτσι τα δύο αδέρφια θα ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό, της ομάδας της καρδιάς τους, του Ορφέα Ξάνθης και τη νέα σεζόν.

Παραμένουν στη Δόξα Προσκυνητών Δημητριάδης και Περτσάς

Αν και είχε βρεθεί πολύ κοντά στην επιστροφή του μετά από 4 περίπου χρόνια στην Δράμα ο αμυντικός της Δόξας Προσκυνητών Μιχάλης Δημητριάδης αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην ομάδα της Ροδόπης για μια ακόμη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος Δραμινός αμυντικός που ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό, αν και ήταν κοντά σε συμφωνία με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Κομοτηνή, αφού έχει ακόμη μια χρονιά στο Πανεπιστήμιο, οπότε τα δρομολόγια Δράμα – Κομοτηνή θα άφηναν πίσω τις σπουδές του.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ και το 2013 είχε υπογράψει στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και από εκεί στους Προσκυνητές.

Στην ομάδα θα μείνει και ο πολύπειρος πορτιέρο Παναγιώτης Περτσάς που και φέτος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και θα έχει ρόλο και γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ο ύψους 1.90 36χρονος Αθηναίος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 14/07/1981) που έχει σήμερα Παρασκευή τα γενέθλιά του, συμφώνησε με την διοίκηση να παραμείνει και φέτος στην ομάδα και να την βοηθήσει με την εμπειρία του στο δυσκολότερο σε σχέση με πέρυσι πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Περτσάς, πατέρας ενός κοριτσιού και ενός μικρού αγοριού τον Μάρτιο, είναι  διεθνής με την Εθνική ομάδα beach soccer, ξεκίνησε την καριέρα του απο τα Βριλήσσια και πέρα απο τον Πανθρακικό αγωνίστηκε επίσης σε Ορφέα Ξάνθης, Αθηναϊκό, Ηράκλειο, Αγία Παρασκευή, Θύελλα Πατρών, Α.Ο. Περιστερίου και Τριγλία Ραφήνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected