Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή τερματοφύλακα στους πρωταθλητές!

Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του έκανε ο Χρήστος Μήτσιος.

Όπως αναφέρει το sportime24, η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου που φέτος επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική έκανε δικό της τον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Μήτσιο, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στην καριέρα του την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος 20χρονος τερματοφύλακας αφήνει τα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Ο Χρήστος Μήτσιος έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου με εκπληκτικές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ με πολύ μεγάλα αθλητικά χαρακτηριστικά για το ύψος του, είναι πολύ καλός κάτω από την εστία, δεν έχει πρόβλημα στις εξόδους.

Αναμφισβήτητα, ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει τις δυνατότητες να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Αυτή είναι η ευκαιρία του και ο Οπούντιος Μαρτίνου από τις ιδανικότερες επιλογές.

Ο 20χρόνος Χρήστος Μήτσιος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΣ Φιλιππιάδα, έδειξε τα διαπιστευτήρια του στον Θρίαμβο Λούρου, πέρυσι αγωνίστηκε στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, και τη νέα χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected