Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέα εποχή στους “τρικολόρ” : Ο Ζιντάν στον πάγκο της Γαλλίας (vid)

Η Εθνική Γαλλίας γύρισε και επίσημα σελίδα, παρουσιάζοντας τον Ζινεντίν Ζιντάν ως νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου αναλαμβάνει τα ηνία των «Τρικολόρ», διαδεχόμενος τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος ολοκλήρωσε μια σπουδαία 14ετή πορεία στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ζιντάν επιστρέφει στην προπονητική έπειτα από πέντε χρόνια, έχοντας γράψει ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατέκτησε τρία διαδοχικά Champions League. Πλέον καλείται να οδηγήσει μια από τις πιο ταλαντούχες εθνικές ομάδες του κόσμου σε νέες επιτυχίες, με πρώτο μεγάλο στόχο τις διοργανώσεις των επόμενων ετών και, φυσικά, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Η επιλογή του 54χρονου τεχνικού αποτελούσε εδώ και καιρό κοινό μυστικό, όμως πλέον είναι γεγονός. Η Γαλλία εμπιστεύεται έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ιστορίας της, προσδοκώντας ότι η «εποχή Ζιντάν» θα αποδειχθεί εξίσου λαμπρή με εκείνη που έζησε ως ποδοσφαιριστής

moserlx-gif-1
error: Protected